Začal nám nový školní rok 2013/2014. Začali jsem ho úplně v novém:

Máme novou paní učitelku, jmenuje se Miroslava Bílková, je z Rokytnice nad Rokytnou, je to paní vychovatelka a momentálně se kvalifikuje pro mateřskou školu. Děti ji mají velmi rády a já jí moc přeju, aby se jí u nás líbilo.

Máme také nově vymalovanou školku, nejen šatnu, která teď září jasně zelenou veselou barvou, ale také máme vymalovanou stěnu ve třídě na krásně sluníčkovou žlutou barvu a to vše má na svědomí pan Hanzal, který  takto podpořil naši školku. Já mu za to jménem dětí i celého kolektivu MŠ velmi děkuji.

Máme také nový nábytek, který jsme  pořídili z finanční dotace obce, která nám věnovala výtěžek z obecního plesu. Takže mé poděkování patří nejen všem z obecního úřadu, ale především těm, kteří na ples přišli a svou účastí podpořili dobrou věc pro MŠ. Kdo bude mít zájem může se k nám do školky přijít podívat.

Máme také nový koberec, který jistě k novému nábytku patří. Bohužel ten starý již dosloužil.

Na všechny se kterými se jen tak nepotkáváme se těšíme buď na "Setkání Seniorů", kde vám předvedeme krátké paraplíčkové pásmo nebo na "Vítání občánků" v říjnu nebo zkrátka jen tak na procházkách Vaší krásnou obcí. 

A pokud by jste nás chtěli ještě i ti ostatní nějak podpořit, můžete nám pomoci sbírat opět starý papír, který budeme odvážet začátkem listopadu. Noste nám jej do školky nebo na obecní úřad. Pořídíme za něj holčičkám nové kočárky a klukům nová auta. Předem vám za vaše vynaložené úsilí děkuji. Jana Báňová- ředitelka MŠ