AKCE DO KONCE ŠKOLNÍHO ROKU 2012/2013

 

28.5. Psí útulek- pojedeme linkovým autobusem 8.05. Sebou batůžek, pití, svačinu, pláštěnku a mlsku pro pejsky (konzerva, rýže, těstoviny, piškoty nebo granule). Vrátíme se na oběd. Sportovní obuv i oblečení.

 

30.5. Focení- při příznivém počasí se budeme fotit. Náhradní termín je 4.6.2013. focení začne přibližně v 10 hod, do školky můžete přijít dřív a nachystat si děti, jinak je dle vašich instrukcí připravíme my. Chtěli bychom se fotit u velkého stromu na humnech naproti zahradě Hanzalů, uvidíme, co na to řekne paní fotografka. Zapisujte se prosím na nástěnku, kolik a jaké chcete fotky.

 

31.5. Plavání- jako každý pátek. Odjezd je však o 10 min posunut, takže teď odjíždíme v 8.00 hod od školky. Dávejte dětem pití, osvědčilo se nám to.

 

2.6. Dětský den- organizuje obec Římov, proběhne na zahradě MŠ . Možná tam s dětmi předvedeme kratičké pásmo.

 

5.6. Výlet Jaroměřice nad Rokytnou- pojedeme soukromým autobusem v 7.45 od školky. Jedeme spolu s MŠ Rokytnice. Sebou budou mít děti batůžek, pití, svačinu, pláštěnku, sportovní oblečení a obuv. Na oběd budeme zpět, kdo půjde po obědě přijďte si pro děti radši až 12.30. Vybíráme 150 Kč, 90 Kč vstupné za program, zbytek na autobus.

 

5.6. „Bongo“ Střítež- odpolední akce pro rodiče a děti. Vyjíždíme v 15.30 od školky. Vstupné 50 Kč dítě i dospělý, můžete vzít i sourozence. Na sebe pohodlné ne moc teplé oblečení, pro jistotu přezůvky, pití a svačinu, nevím zda tam bude už bufet. Kdo nestíhá v tento čas, může za námi přijet později.

 

7.6. Plavání- jako každý pátek

 

10.6. Nakládání papíru- papír budeme nakládat v 15.30 před školkou. Budeme rádi za každou pomoc. Do této doby ještě můžete starý papír nosit.

 

11.6. Výlet na letiště do Náměště nad Oslavou- odjezd v 8.00 hod od školky soukromým autobusem, jedeme spolu s MŠ Markvartice. Sebou batůžek, pití, svačina, pláštěnka, sportovní obuv i oblečení, na oběd se vrátíme. Vybíráme 50 Kč na dítě na autobus. Vstupné žádné.

 

14.6. a 21.6. Plavání- jako každý pátek. 21.6. je poslední plavání.

 

26.6. Loučení s předškoláky a spaní v MŠ- na tuto akci je pozván PES SORBON,, který nám v 16.00 předvede, co umí, pasuje naše předškoláky na školáky, opečeme špekáčky a děti, které budou mít zájem, mohou spát ve školce.